keresés a weboldalon

Beszámoló a márciusi közgyűlésről (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Beszámoló a márciusi közgyűlésről (Videó)

2020 március 06 - péntek
Közgyűlés utáni sajtótájékoztatót tartott pénteken Balaicz Zoltán. A polgármester elsősorban a Modern Városok- és a Településfejlesztési Operatív Programmal kapcsolatos napirendeket, a szociális ügyekről szóló előterjesztést, valamint a 2019-es közbeszerzéseket értékelte.

99 új parkolót alakítanak ki az egykori Galamb utca területén a városrehabilitáció részeként. A testület határozott az új, ideiglenesen sátorral fedett medence nyitásáról is, mely a próbaüzemet követően április 1-jétől várja a kikapcsolódni vágyókat.

A grémium több pénzügyi átcsoportosításról is döntött. A sportcsarnok és a városháza energetikai felújítására szánt 925 millió forintot – a közgyűlési döntés értelmében – más célokra fordítják.

A sajtótájékoztatón szó esett még arról, hogy további 7 településrészi önkormányzat alakult. A képviselők szociális ügyekről is tárgyaltak. Jó hír, hogy 2020-ban a házi segítségnyújtás, a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, a nappali ellátás és a bölcsődei gondozási díjak nem változnak.

V.D./F.M.

Tartalom megosztása: