keresés a weboldalon

BioNap a Piac téren

Zalaegerszeg címer
Hírek

BioNap a Piac téren

2012 június 11 - hétfő
BioNap várta a zalaegerszegi piac vásárlóit szombaton. A Kvártélyház Szabadtéri Színház és a Vásárcsarnok közös programján hét zalai termelő bio portékáiból válogathattak az érdeklődök.

Zöldségekkel és házi készítésű élelmiszerekkel várták a BioNap résztvevőit a Piac téren. A különlegességek között megtalálhatóak voltak a gyógynövény kivonatok is. Ezek a különböző betegségek kezelésére és megelőzésére ajánlottak. A kíváncsiskodók kóstolhattak a zöldárpa fűből készült frissítőből és ínycsiklandó sajtokból is.

A kínálatból nem hiányozhattak a kiváló minőségű zalai mézek sem. Nátrán Attila akácmézet hozott a piacra. Az akác ugyanis nem igényli a vegyszerezést, emellett védjegy is garantálja az áru minőségét.  

A Fehér család pedig zalavári gazdaságuk portékáit mutatta be a bio vásáron. Harminchektárnyi területen vegyszermentesen gazdálkodnak.

A zalai földeken termelt bio élelmiszerekre a borongós időjárás mellett is nagy volt a kereslet. A Piac téri rendezvények a nyáron további programokkal várják a vásárlókat.

DZsu

Tartalom megosztása: