keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Bíznak a szép tavaszban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bíznak a szép tavaszban

2005 február 07 - hétfő
Február 15-ével lejár az átigazolási szezon. A ZTE labdarúgócsapatához eddig három új játékos érkezett a távozók pótlására. Őket mutatjuk be az olvasóknak.

Andorka Péter (1984. július 19., posztja csatár): Veszprémben ismerkedtem meg a focival, itt játszottam a helyi csapatban. Innen a Haladáshoz igazoltam, Szombathelyről szerződtem a DVSC-hez. A hajdúsági csapatnál egyértelműen a bajnoki cím megszerzése a cél. Így érthető, hogy egy kezdő csatár kevés játéklehetőséget kap. Ezért döntöttem a távozás mellett. Több csapat is megkeresett, de úgy vélem, a ZTE-nél van a legnagyobb esélyem arra, hogy rendszeresen játszhassak. A beilleszkedéssel nem volt gondom, az utánpótlás/válogatottból már jól ismertem Józsi Györgyöt, Györe Barnabást. Játékommal szeretnék hozzájárulni a ZTE tavaszi eredményes szerepléséhez. Nagyon jó lenne megőrizni harmadik helyünket, ehhez viszont minden játékosnak a maximumot kell nyújtani tavasszal.

Gaál Miklós (1981. április 13., posztja: védő): – Keszthelyen kezdtem el focizni,  a következő állomás Szombathely volt, innen Pécsre igazoltam, majd az Újpest labdarúgója lettem. Onnan szerződtem a ZTE-hez. Több csapat is hívott, sőt külföldről is érdeklődtek irántam. Végül is elmondhatom, hogy hazajöttem. Gellei Imrét Keszthelyről ismerem, az ő személye is döntő volt a választásom során. Újpestről azért jöttem el, mert úgy éreztem, hogy egy sérülést követően kevésbé számítanak rám. A csapattársaimat jól ismerem, a beilleszkedéssel nem volt gondom.  Tudom, Szamosi Tamást kell helyettesítenem. Nem lesz könnyű feladat, de igyekszem úgy teljesíteni, hogy játékommal ne keltsek csalódást. A téli szünetben több csapat; a Győr és Vasas is erősített.  Jó lenne a dobogón maradni,  ehhez sok mindennek össze kell jönni. Azért bizakodom, hogy a változások ellenére eredményes tavaszt produkálunk.

Torma Gábor (1976. augusztus 1., posztja: csatár): – Dunaújvárosban nevelődtem. A folytatásban külföldi  csapatokban szerepeltem. Elsőként Belgiumban a Bruges együttesében játszottam, a folytatásban négy holland csapat következett. Legutóbb pedig Cipruson a Limasol együttesében szerepeltem. Több ajánlatom volt. Menedzserem tanácsára igazoltam a ZTE-hez. Balla György jól ismeri Tóth Gézát, a ZTE elnökét és a vezetőedzőt Gellei Imrét is. A hosszú külföldi profiskodás után nem nagyon ismerem a magyar mezőnyt, de a tabellára pillantva a ZTE nem lehet rossz csapat. Igaz, a téli szünet során változott a játékoskeret, de bizakodom, hogy szép tavaszunk lesz. Remélem, góljaimmal sikerül hozzájárulnom a ZTE eredményes szerepléséhez. Nagyon jó kollektívába kerültem, a fiúk gyorsan befogadtak, többi pedig már csak rajtam múlik.

Tartalom megosztása: