keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Bp Honvéd – ZTE 4-0 (1-0)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bp Honvéd – ZTE 4-0 (1-0)

2005 szeptember 17 - szombat
Bozsik-stadion, 2500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Megyebíró. Asszisztenesek: Szpisják, Tóth.Góllövők: Dancs (44.), Miro (62.), Takács (67.), Alves (86., 11-esből. Sárga lap: Kovács Z. (3.) ill. Bojovics (5.) Bp. Honvéd: –  Tóth I. – Kovács N., Kovács Z. (Zana 46.), Udvari (Mészáros 70.), Takács, – Dancs, Lázár, Miró (Dobos 74), Genito – Alves, Baranyai.  Vezetőedző: Aldo Dolcetti.ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, László A. – Kriston, Bojovics, Józsi (Nagy L. 46.), Koplárovics (Djorovics 46.) – Szpalevics (Radu Sabo 64.), Szpaszoljevics. Vezetőedző: Dajka László.

Vagy a hosszú szünet nem tett jót az egerszegi csapatnak, vagy csak jobb volt ezen az estén a Honvéd? Az első gólig még csak-csak tartottuk magunkat, de a második félidő enyhén szólva rémálom volt. Feledkezzünk meg róla…
Vélemények:
Koplárovics Béla, a ZTE játékosa:  – Az első félidőben magunk javára dönthettük volna el a mérkőzést, ehelyett a játékrész hajrájában kaptunk egy potyagólt. A második félidőben teljesen szétesett a játékunk, aminek súlyos vereség lett a vége.
Nagy Ferenc, a ZTE Rt. elnöke: – A ZTE-nek a fővárosban egy Honvédtól nem szabad 4 gólt kapnia. Ugyan külföldön voltam, de hazaérve azonnal tájékozódom a történtekről és minden bizonnyal következményei lesznek a súlyos vereségnek.
Németh Ottó technikai vezető: – A Honvéd évek óta a mumusunk, tartottam is a mérkőzéstől. A második percben már gólt rúghattunk volna, sőt a folytatásban is két ordító helyzetet elpuskáztunk. A második bekapott gól után teljesen a padlóra kerültünk. Be kell vallanom, a kispestiek ilyen arányban is megérdemelten nyertek.  

Tartalom megosztása: