keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Búcsúzunk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Búcsúzunk

2015 május 15 - péntek
Eltelt 8 év és eljött a ballagásunk ideje. Kirándulások, osztálybulik, versenyek, melyek sok élményt nyújtottak, és emlékeket szereztek az osztálynak. Ez idő alatt rengeteg versenyeredménnyel büszkélkedhetünk, melyekre tanáraink készítettek fel, s támogattak minket. Az ő kitartó segítségüknek köszönhetjük jó tanulmányi eredményünket is. Alsó és felső tagozatban is egyaránt fordulhattunk hozzájuk, akik szívesen segítettek nekünk.

Ahogy telt az idő, megkomolyodtunk és sok új dolgot tanulhattunk meg. Hat évesen még szorongva léptünk be az iskola ajtaján valami új, ismeretlen világba. Tanítóink sok-sok türelemmel vezettek be minket a betűk és számok csodás világába. Ötödik osztályban már ismerős tanárok fogadtak minket. Segítségükkel bővíthettük ismereteink körét. Azonban nem csak a tananyagot tanulhattuk tőlük, nem csak tanítottak, hanem neveltek is minket.

Eljött az a pillanat, hogy tudásunkra támaszkodva gondolkodjunk a jövőnkről. Hogy továbbtanulásunk sikeres legyen, a tanáraink minden erőfeszítéssel azon voltak, hogy segítsenek ebben. A sok gyakorlás meghozta jó eredményét, amelyet az iskola pedagógusainak türelmének és kitartó figyelmének köszönhetünk.

Most búcsúzunk iskolatársainktól, tanítóinktól és egyben az iskolától is. Kívánunk a diáktársainknak sikerekben és élményekben gazdag éveket, a pedagógusoknak sok türelmet és kitartást. Köszönjük az értünk tett munkájukat!

Véber Evelin 8.a
Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: