keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Budapesti bűnözőt fogtak el

Zalaegerszeg címer
Hírek

Budapesti bűnözőt fogtak el

2005 január 05 - szerda
Rutin ellenőrzésen bukott meg az a budapesti 30 éves férfi aki ellen elfogató parancsot adott ki a Zalaegerszegi Városi Rendőrkapitányság nyomozója lopás vétségének alapos gyanúja, valamint hét rendbeli okirat hamisítás vétségének gyanúja miatt.

A kihallgatás után nem ért véget az eljárás, mivel a Budapesti Fővárosi Bíróság elfogatóparancsa alapján börtönbüntetés letöltését kezdhette meg az elfogott személy Zalaegerszegen. A gyanú szerint a férfi még 2004 június végén Zalaegerszegen eltulajdonította egy nő irattárcáját, benne bankkártyájával, majd azzal rögtön egy bankautomatához ment, ahol 100.000 forintot vett fel és tulajdonított el a kártya segítségével.

Hívatlan látogató a Gólyadombon

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indítottak a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki kedd reggelre egy, a Gólyadombon épülő házból, a már beépített nyílászárók közül egy bejárati ajtót, valamint négy ablakot kiszerelt és eltulajdonított, összesen mintegy 500.000 forint értékben.

Tartalom megosztása: