keresés a weboldalon

Budapesti színházlátogatás

Zalaegerszeg címer
Hírek

Budapesti színházlátogatás

2013 november 07 - csütörtök
Október 19-én négyen a 8.a-ból Budapestre utaztunk Lilla nénivel, Emőke nénivel és Trixi nénivel, hogy a megnézzük a Rómeó és Júlia című musicalt a Budapesti Operettszínház előadásában. Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk.

Busszal utaztunk fel a fővárosba, nagyon hosszú volt az út és kicsit sajnáltuk is, hogy a napunk jó része ezzel telik. Miután megérkeztünk, kicsit metróztunk, majd lesétáltunk a Duna partra. Ott egyből összetalálkoztunk” Shakespeare Mesterrel, aki egy meghajlással üdvözölt bennünket.

Miután kedvenc írónktól elbúcsúztunk, felkerestük a Szent István Bazilikát, ellátogattunk a Magyar Állami Operaházhoz és az Andrássy úton is végig sétáltunk a csodálatos őszi napsütésben. Rövid ebéd után végre jöhetett a várva várt Pesti Broadway. A Nagymező utcában megnéztük a színházakat, Budapesti Operettszínház, Thália Színház, Mikroszkóp Színpad, Radnóti Színház és az Operett Művészbejáróját.

Aztán fél 3-kor végre bemehettünk az épületbe. Az előadás fantasztikus volt, a színészek zseniálisak, a darab végén pedig mindenki legalább 10 percig állva tapsolt.

Sajnos nagyon gyorsan eltelt a délután és indulnunk kellett a buszállomásra. A buszon megbeszéltünk az élményeket. Mindenkinek nagyon tetszett ez a nap és reméljük, hogy a tavasszal újra részt vehetünk egy ilyen kiránduláson és megnézhetünk egy újabb előadást az Operettszínházban.

Farkas Boglárka 8.a
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: