keresés a weboldalon

Buli van a suliban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Buli van a suliban

2013 február 22 - péntek
Milyen volt idén a farsang az iskolában? Olyan, mint mindig! Szuper! Rengeteget készültünk rá a tanórákon, rajzórákon és persze otthon is.

Péntek délután izgatottan vártuk a délután 3 órát, a farsang kezdetét. Először felvonultak a szebbnél- szebb jelmezbe bújt gyerekek. Voltak megszokott figurák: boszorkányok, királylányok, kalózok, de volt érdekes és különleges jelmezek is, mint például: lego, kereszteslovag.

Ezt követően elkezdődött a műsor, melyre olyan sokat vártunk. A fellépést az osztályunk kezdte, majd következtek a többiek. Színes, vidám produkciókat mutattak be a gyerekek, mindenki nagyon jól szórakozott. A műsort a mi osztályunk zárta. Különböző koreográfiával mutattuk be tehetségünket.

A végén újra megnézhettük a csodás jelmezeket, majd felmentünk az osztályba, ahol végre mi is a saját jelmezünkbe bújhattunk. Mindenki nagyon mókásan nézett ki. Miután elmentek a szülők, kezdődhetett az igazi buli!

Volt minden, süti, pizza, üdítő és persze zene! Sokat táncoltunk és játszottunk. Nagyon vidáman telt a délután, de sajnos hamar vége lett. Eszembe jutott, hogy ebben az osztályban ez volt az utolsó farsangunk. Ettől egy kicsit szomorú lettem, de arra gondoltam, farsang jövőre is lesz, és remélem ugyanolyan jó lesz, mint az idei.

Nagy Blanka 4.a
Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és AMI

Tartalom megosztása: