keresés a weboldalon

Céglátogatás a Villas Hungária Kft.-nél (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Céglátogatás a Villas Hungária Kft.-nél (Videó)

2014 május 20 - kedd
Újabb céget látogatott meg Zalaegerszegen Gyutai Csaba polgármester. A két éve tartó program célja, hogy erősödjön a kommunikáció az önkormányzat és a helyi cégek között. A több évtizede működő Icopal Villas Hungária Kft. jelenleg Magyarország egyik piacvezető vállalata. A cég bitumenes vízszigetelő lemezeket gyárt és értékesít. Olyan termékek állít elő, amelyek több évtizedig megvédik az épületeket a víz káros hatásától.

A cég története 1945-ben kezdődött Ausztriában, bitumenes tetőpapírok gyártásával. Zalaegerszegen 1990-ben alakult a leányvállalat, és akkor Magyarországon az egyik legmodernebb gyártónak számított. Jelenleg nagykereskedelmi partnerekkel és kivitelezőkkel áll kapcsolatban.

Ponyi Norbert, az Icopal Villas Hungária Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy mintegy 10 országba szállítanak termékeket Zalaegerszegről.

A kft.-nél jelenleg 40 alkalmazott dolgozik. A vállalat az iparűzési adó listán a 100 legnagyobb adófizető között található a városban.

Gyutai Csaba polgármester szerint fontos, hogy ez a szegmens is éljen és virágozzon a városban, hiszen az adóbevétel szempontjából egy lényeges vállalatról van szó.

A cég nemcsak piacvezető pozícióját őrzi, hanem vezető helyen áll a magyar piacon technológia és alkalmazástechnika területén is. Az Icopal Villas Hungária Kft. hosszú távon növelni szeretné gyártási kapacitását.

N.D./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: