keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Civil nap Győrben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Civil nap Győrben

2007 augusztus 03 - péntek
A civil koordinációs hagyománynak megfelelően augusztusban is rendelkezésre áll Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzatok polgármesterei és képviselő-testületi tagjai, valamint a civil szervezetek számára a regionális közigazgatási civil főkoordinátor által tartott civil nyílt nap, melynek helyszíne a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal Győrben.

Valamennyi civil szervezet képviselői, a kistelepülések polgármesterei, lakói és lakócsoportjai jelezhetik vitás és kényes helyzeteket, a megvitandó kérdéseket.

Az aktuális témák sokaságát az időpontra bejelentkező érdeklődők határozzák meg. Témák lehetnek: Kullancs elleni kezdeményezés, tömeges fogyasztóvédelmi kárjelenségek, parlagfűmentesítés népszerűsítése, jövő évre szóló fesztivál- és rendezvény-elképzelések stb.

Továbbá: szakmai párbeszéd a civilek és önkormányzatok közötti aktuális vitás ügyek, civileket is érintő szakmai koncepciók, érdekvédelmi szervezetek jelzései az önkormányzatok szolgáltatásaival összefüggésben stb.

2007. augusztus 9-én 11 és 14 óra között a győri megyeháza kistermében Országbíró Zoltán regionális közigazgatási civil főkoordinátor vezetésével, valamint az MFPÉE szakértői közreműködésével várják eseti problémáikkal, kérdésfelvetéseikkel a civileket és nem civileket.

Előzetesen a 06-302-164-102 telefonszámon, illetve
az euregioerdek06@vipmail.hu e-mail címen várják
az érdeklődők bejelentkezését!

MFPÉE

Tartalom megosztása: