keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Csak a győzelemnek lehet örülni

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csak a győzelemnek lehet örülni

2010 október 17 - vasárnap
ZTE NKK – BEAC Újbuda 69-54 (17-15, 20-10, 20-14, 12-15)
NB I-es női kosárlabda mérkőzés. Zalaegerszeg, 100 néző. Jv. Tóth K., Benedek.

ZTE: Bukovszki (10), Szalai (8), Szélesy (18), Sonyák (10), Czukor (17). Csere: Ambrus (2), Hersics (4). Vezetőedző: Gáll Tamás.

BEAC: Szász, Csicsai (4), Zsámár (4), Bagi (1), Kárász (10). Csere: Katona Zso.(5/3), Gróf, Várhalmy (3), Guti (6/3), Szamosi (6), Horváth Sz., Katona Szi (15). Vezetőedző: Balogh Judit.

Felejthető mérkőzést játszott a két csapat a jéghideg városi sportcsarnokban, ahol ezúttal sem volt fűtés. A hazai oldalon Page és Zsovár hiányzott sérülés miatt. Az első negyedben pontatlanul dobtak a csapatok, úgy is lehet mondani, hogy egymás hibáiból éltek. Közben a csarnok eredményjelzője is lefagyott, percekig állt a játék. A hazaiak rendkívül könnyelműen játszottak, így aztán az amatőr fővárosi csapat tartotta a lépést velük, sőt többször átvették a vezetést.

A harmadik negyedben döntötte el a találkozót a ZTE, ekkor hatékonyabbá vált a védekezésük, és az ellentámadásokból könnyű kosarakat dobtak. Több mint 20 ponttal is vezettek. A befejező negyedben visszavett a tempóból a hazai csapat, de magabiztos győzelme nem forgott veszélyben.

Gáll Tamás, a ZTE vezetőedzője: – A hideg tartotta életben a játékosokat és a nézőket a csarnokban. A mutatott játékunk gyenge volt, csak a győzelemnek örülhetünk.

Zala-Lap, B. I.

Tartalom megosztása: