keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Csak az eleje és a vége volt jó

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csak az eleje és a vége volt jó

2009 október 21 - szerda
Haladás – ZTE FC 0-2 (0-1) Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés, a legjobb 8 közé jutásért. Szombathely, 2500 néző. Jv: Arany. Gólszerzők: Horváth A. 5.p., Rudnevs 86. p.

Haladás: Szép – Csontos, Guzmics, Lengyel, Devecseri – Skriba, Irhás (Rajos 74.p.), Iszlai, Rácz (Kovács L. 63.p.) – Maikel, Carr (Schimmer 66.p.). Vezetőedző: Róth Antal.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi(Szalai 63.p.), Miljatovics, Bogunovics, Máté – Sluka (Magasföldi 66.p.), Kamber, Horváth A., Balázs – Rajcomar (Schultz 76. p.), Rudnevs. Vezetőedző: Csank János.

A kupaforduló első mérkőzésén a ZTE egy gyönyörű góllal az elején megszerezte a vezetést. A folytatásban nehezen talált magára a – javarészt fiatalokkal felálló – vasi csapat, de az első félidő hajrájában Vlaszáknak is akadt munkája. Szünet után is az egerszegiek akarata érvényesült. Igaz ebben a játékrészben már egy jóval harcosabb Haladás lépett pályára, de a hajrában az újabb vendéggóllal eldőlt a mérkőzés. A vendégek egy erősen közepes színvonalú mérkőzés után kedvező pozícióból várhatják a visszavágót.

Vélemények

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: – Bár a Haladásnál a fiatalok játszottak, egy harcos csapattal találtuk magunkat szemben. A gyorsan megszerzett gól megnyugtatott minket. Uraltuk a játékot, de a hazai pályán még oda kell figyelnünk, s akkor továbbjutunk.

Máté Péter, a ZTE játékosa: – A hazaiak harcosan játszottak, de a nagyobb rutinunk végül is érvényesült. Hazai pályán, ha odafigyelünk, továbbjuthatunk a Magyar Kupában.

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: – A Haladásnál a fiatalok kaptak lehetőséget. A találkozó során végig mi irányítottuk a játékot. Jó pozícióból várhatjuk a visszavágót. Remélem, Egerszegen is nyerünk és kettős győzelemmel lépünk tovább.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: