keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Csak döntetlenre futotta – ZTE-FC Fehérvár 0-0

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csak döntetlenre futotta – ZTE-FC Fehérvár 0-0

2004 szeptember 20 - hétfő
Két nehéz anyagi helyzetben lévő csapat találkozott szombaton este a ZTE-stadionban. A mérkőzés legnagyobb kérdése az volt, hogy Gellei Imre mennyire tudott rendet rakni a fejekben és a bajnokságban eddig jól teljesítő csapat legyőzi-e az eddig gyengélkedő fehérváriakat.

Az első percek azt mutatták, hogy a hazaiak mindent megtesznek az újabb 3 pont megszerzése érdekében, hamar mezőnyfölényt harcoltak ki, de a piros-kékek higgadtan, taktikusan védekeztek és a vendégegyüttesek hatásos taktikáját alkalmazva, a gyors kontrákból próbáltak veszélyt teremteni Varga kapuja előtt. Ha nem is kontratámadásból, de egy szögletrúgást követően Schwarcz szerezhetett volna előnyt a fehérváriaknak, de Varga bravúrral menteni tudott. Néhány perccel később újra a zalai kapus mentett Szabó Tibor elől, míg a túloldalon Koplárovics bombáját védte Tudor.
A fordulás után előbb Sebők József szemfüles szabadrúgása után Ljubojevics találta telibe a kapufát, majd a mérkőzés hajrájában Lattenstein lövése csattant a jobboldali lécen. A hosszabbítás perceiben Koller belépője után Sabo huppant a földre a büntetőterületen belül, de Solymosi játékvezető továbbot intett.
A találkozón a ZTE támadott többet, de igazán nagy helyzetet csak elvétve tudtak kialakítani Tudor kapuja előtt. A vendégek több alkalommal is gólt szerezhettek volna, ha Varga nem véd szenzációsan.

Tartalom megosztása: