keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Csak egy gól – de azt mi lőttük

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csak egy gól – de azt mi lőttük

2009 október 24 - szombat
Honvéd – ZTE 0-1 (0-0) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Bozsik-stadion, 800 néző. Játékvezető: Berger. Asszisztensek: Forgács, Kis Z. Gólszerző: Magasföldi (73.). Sárga lap: Bajner (37.), Kamber (50.), Benjamin (63.).Honvéd: Németh G. (Tóth I. 66.) – Takács Á. Botis, Benjamin , Diego – Vukmir, Macko, Hajdú (Moreira 80.), Bajner (Vólent 87.) – Abraham, Hrepka. Vezetőedző: Sisa Tibor.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Bogunovics, Máté P. (Todorovics 25.) – Sluka, Horváth A. (Szalai 74.), Kamber, Balázs (Pavicevic 55.) – Rudnevs, Magasföldi. Vezetőedző: Csank János.

Nem volt éppen közönségszórakoztató mérkőzés, gólhelyzetet alig láttunk. Viszont azt a célt, hogy pontot, pontokat szerezzünk a fővárosban, annak a csapat maximálisan eleget tett. Nem volt semmiképpen sem gyengébb, mint ellenfele. A Honvéd mélyrepülése pedig tart tovább.

De emiatt fájjon az ő fejük. Amit mindenképpen pozitívumként lehet kiemelni, a védelmünk kezd összerázódni, ezt jelzi, hogy több mérkőzés óta nem kaptunk gólt. S ami szintén fontos, egy egálhoz közeli meccset most mi hoztunk, ez nem egészen így volt a szezon elején.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Nem játszottunk jól, de a fociban az eredmény a fontos, mivel nem pontozásos sportág.

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Nem szép játékkal szereztünk 3 pontot. A győzelmet mi jobban akartuk. Furcsa ellenfél volt a Honvéd. Nemrég jöttünk ki a kórházból Máté Péterrel, aki az első félidőben egy ütést követően sérült meg. Szerencsére nincs arccsonttörése, de egy súlyos vérömleny keletkezett a szeme alatt, holnap megy CT-vizsgálatra.

Magasföldi József, a ZTE játékosa: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, mivel a Honvédnak is nagyon fontos lett volna a győzelem. A gólomról annyit: nagyon örülök neki, bíztam benne, hogy egyszer időben felérek a kapu elé. Rúghatta volna más is. Számunkra egy volt a fontos. a győzelem.

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: – Célfutballal nyertünk. Jól védekeztünk, jól megszűrtük a Honvéd támadásait. Mezőnyfölényben játszottak, de helyzetük alig akadt. A kevés kontránkban benne volt a gól, Magasföldi Józsi ismét fontos találatot szerzett.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: