keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Csak Meyé hiányzott

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csak Meyé hiányzott

2009 január 05 - hétfő
Napközis rendszerben megkezdte felkészülését a 2008-2009-es labdarúgó-bajnokság tavaszi idényére a ZTE együttese. Az első foglalkozásról csupán a gaboni csatár, Meyé hiányzott, igazoltan. A játékos egy nap késéssel kapcsolódik be a munkába. A győriektől Egerszegen kölcsönben lévő Varga Róbert civilben ácsorgott az öltöző folyosóján, mert fájt a torka.

– Kölcsönadási szerződésem olyan, hogy nevelőegyesületem nem rendelhet vissza – mondta érdeklődésünkre a játékos. – Tudomásom van róla, hogy a zalaiak szerettek volna kivásárolni, de anyagi okok miatt ez nem történt meg.

Nagy Ferenc elnök ezzel kapcsolatban annyit mondott: tárgyalásban vannak a győriekkel, szeretnék, ha a játékos tavasszal is a ZTE-ben játszana. Majd így folytatta: – Visszatért hozzánk a Bulgáriában kölcsönben szerepelt Lukács Tihamér. A nyáron igazolt Darko Pavicsevics (csatár), aki ősszel végig sérült volt, szintén a többiekkel edz. Próbajátékra érkezett hozzánk Illés Gyula baloldali középpályás Baktalórántházáról, akit Csank János szemelt ki.

Vele nagy valószínűséggel szerződést kötünk. Próbajátékon szerepel a csapatnál Burányi Tamás, a Gyirmót 19 éves támadója is, aki, ha megfelel az elvárásoknak szintén szerződést kaphat. A többiekkel gyakorolt két szabadlistára tett játékos – Davidov és Pekics -, ők azonban mindenképpen távoznak a ZTE-től.

Nagy Ferenc elnök még elmondta, hogy az említett két játékos mellett igazolás esetén további távozók is lehetnek. A csapat első edzőmérkőzését január 17-én játssza Zalaegerszegen.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: