keresés a weboldalon

Csaknem hatvan csapat főzött (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csaknem hatvan csapat főzött (Videó)

2023 augusztus 14 - hétfő
Huszonegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos nyári jótékonysági napját Zalaegerszeg önkormányzata. Az eseménynek ezúttal is az AquaCity adott otthont, ahol finom ételekkel és színes programokkal várták a vendégeket. A nap teljes bevételét, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórháznak ajánlották fel a szervezők.

Sült bőrösmalac, hamburger, gyümölcskosár, gulyásleves és pörköltek minden mennyiségben. Rekordlétszámú csapat vett részt az idei főzőversenyen. A közösségépítő program most is többezer embert csalt a strandra.

A zalai vármegyeszékhelyen az ehhez hasonló kezdeményezések népszerűsége töretlen. Ezek közül az egyik leglátogatottabb az AquaCityben rendezett jótékonysági nap.

Az elmúlt három évben ez a második alkalom, hogy a kórház a kedvezményezettje a családi napnak. Az intézmény, amely idén ünnepli alapításának 175. évfordulóját – 5 csapattal képviseltette magát a rendezvényen. 

A vendégek korlátlanul használhatták a medencéket és csúszdákat ezen a napon. Közben a színpadon egymást váltották a programok.

N.J./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: