keresés a weboldalon

Családbarát munkahely (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Családbarát munkahely (Videó)

2018 november 29 - csütörtök
A FLEX lett a „Zalaegerszegi Családbarát Munkahely Díj” nyertese. Az EGYRE NŐ AZ ESÉLY című projekt kutatása azt bizonyítja, hogy a vállalat elkötelezett a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtésében.

Zalaegerszegen is fontos célkitűzés a család társadalmi szerepének megerősítése. Ezért az önkormányzat és az Esély Európára Egyesület az alapfeladatokon túl kiegészítő szolgáltatásokat valósított meg a programban. Ennek részeként megalapították a helyi családbarát munkahely díjat. Előzetesen kérdőíves felmérést végeztek – tájékoztatott Zimborás Béla, a projekt szakmai vezetője.

A vizsgálat a több, mint 50 főt foglalkoztató intézményeket érintette. A szakmai zsűri pontozta azt is, hogy a cégek mennyire vonják be munkavállalóik gyermekeit, illetve házastársait saját rendezvényeikbe – mondta Gecse Péter alpolgármester.

A FLEX 10 éve tudatosan építi stratégiáját – mondta Péter Ágota. A gyáregység magyarországi elnöke hozzátette: az elismerés arra ösztönzi őket, hogy újabb megvalósítandó célokat tűzzenek ki maguk elé.

Gy.A./P.V.B.

Tartalom megosztása: