keresés a weboldalon

Családfesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Családfesztivál (Videó)

2015 szeptember 21 - hétfő
Huszonkettedik alkalommal tartottak Családfesztivált szombaton Zalaegerszegen. A központi téma ezúttal a család és a karrier volt. A konferenciák mellett koncertek és kulturális programok várták a családokat.

Babakocsis felvonulással kezdődött idén a Családfesztivál. A legkisebbek és szüleik a Dísz térről közösen sétáltak az Ady Iskoláig, ahol már különböző programok várták őket. A 22. Családfesztivált Balaicz Zoltán polgármester nyitotta meg.

A gyerekek különböző kézműves foglalkozásokon vehettek rész, ötletes tárgyakat, fali dekorációkat készítettek. A környezettudatos nevelés jegyében pedig újságpapírból fontak kosarat. Míg a gyerekek játszottak a felnőttek a család és a karrier témája köré szervezett előadásokon vehettek részt. Lackfi János költő például a feleségével való találkozásba és azokba az élethelyzetekbe is beavatta a közönséget, amelyek hivatása és magánélete szempontjából is kihívást jelentettek. A fesztivál egyik szervezője Rakos Szilvia szerint ez egy olyan téma, ami mindenkit érint.

A 22. Családfesztivál egész napos kikapcsolódást biztosított. A rendezvény jövőre is gyermek és családközpontú programokkal várja az érdeklődőket.

DZsu/E.K.

Tartalom megosztása: