keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Csarnok Kupa szombaton és vasárnap (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csarnok Kupa szombaton és vasárnap (Videó)

2013 január 31 - csütörtök
Ismét érdemes lesz kilátogatni a hétvégén szombaton 9, vasárnap pedig 8 órára a Városi Sportcsarnokba, ahol ezúttal 17 csapat méri össze tudását a Csarnok Kupán. A szervezők ezúttal megjutalmazzák azt a szurkolótábort is, amely a leghatározottabban buzdítja majd kedvenc együttesét. A belépésért ezúttal sem kell fizetni.

„Csapatom minden tagja nevében gratulálok a torna színvonalas és zökkenőmentes lebonyolításáért. Biztosak vagyunk benne, hogy pár éven belül a régió legszínvonalasabb és legnépszerűbb teremtornájává növi ki magát a Csarnok Kupa.” 
Ez csak egy a visszajelzések közül, melyek azt bizonyítják: több, mint fél évtizedes kihagyás után jó ötlet volt ismét életre kelteni az egyébként 1972-ben indult teremlabdarúgó tornát. Most minden jel arra utal, hogy ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap ismét érdemes lesz kilátogatni a városi sportcsarnokba – hívta fel a figyelmet Kugler László, az Egerszegi Sport- és Turizmus Kft ügyvezetője.


A Csarnok Kupa szurkolói közül azok, akik tombolát vásárolnak, értékes nyereményekre tehetnek szert. Közéjük tartozik az az ausztriai vagy németországi 3 nap, 2 éjszakás hétvége, amit két felnőtt és 2 gyermek vehet igénybe. Ezen kívül lehet nyerni 5 és 20 ezer forint közötti vásárlási utalványokat, uszoda és Aqua Citys bérleteket, fittnesz belépőket, valamint éttermi utalványokat. Értelemszerűen díjazzák a torna résztvevőit is helyezéstől függően 50-100, illetve 200 ezer forinttal. Kaphat továbbá különdíjként 20 ezer forintos vásárlási utalványt a legjobb kapus, játékos és a gólkirály.
V.N/T.S.

Tartalom megosztása: