keresés a weboldalon

Csarnokavató (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csarnokavató (Videó)

2017 március 23 - csütörtök
Felavatták a Csejtei Fém-Vill Kft. új, több mint hatezer négyzetméteres üzemcsarnokát Zalaegerszegen. A fejlesztés költsége meghaladja az egy milliárd forintot. Ennek köszönhetően újabb ötven munkahely létesült a zalai megyeszékhelyen.

Kis lakatosműhelyként indult, mára azonban meghatározó vállalkozássá nőtte ki magát az éppen 30 évvel ezelőtt alapított Csejtei Fém-Vill Kft. Csejtei Andrea, a cég vezetője úgy véli: a mostani beruházással tovább erősítették piaci pozíciójukat.

A kormány az elmúlt hét évben arra törekedett, hogy stabil alapokra helyezze a magyar gazdaságot – mondta köszöntőjében Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese szerint a foglalkoztatási mutatók azt jelzik, a kabinet jó úton jár.

A vállalat tevékenységét az önkormányzat nemrég Innovációs Díjjal ismerte el. Balaicz Zoltán polgármester ezzel kapcsolatban kiemelten fontosnak nevezte a helyi kötődésű cégek támogatását.

A köszöntőket az ünnepélyes szalagátvágás követte. Az esemény Dömötör Csaba pohárköszöntőjével, és állófogadással zárult.

K.Zs./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: