keresés a weboldalon

Deák 50 (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Deák 50 (Videó)

2016 október 19 - szerda
Ünnepséget és állófogadást tartott ma a Deák Szakközépiskola. A fél évszázada működő intézményben egykori diákokat és pedagógusokat köszöntöttek. Az eseményt a tanulók zenés, verses műsora színesítette.

A hajdani diákok között mutatkozott be Bujtor Anita. Elmondása szerint már a Deákban fontos volt számára az éneklés. Végzősök is szerepeltek, akik közül Árvai Csaba egy Kassák Lajos versrészletet szavalt. Ő angol nyelvi előkészítő és pedagógia szakon végez idén.


Panácz György szerint az intézményben már régen is az egyik legnépszerűbb képzésnek a faipari szakirány bizonyult.


A rendezvényen egykori igazgatók is részt vettek, akik elmondták, hogy az iskola elismertetéséért sokat kellett küzdeniük. Ezt elismerve a jelenlegi vezetők a hagyományos Deák-hét eseményei mellett színvonalas előadásokkal, szakmai napokkal és megemlékezésekkel tisztelegtek az elmúlt évtizedek előtt – mondta Rozmán Sándor az intézmény jelenlegi igazgatója.


Az ünnepségen Gábriel Józsefre, az iskola egykori oktatójára a műveiből készült kiállítással emlékeztek. A jubileum alkalmából a legtehetségesebb diákok munkáit is megtekinthették az érdeklődők.

Gy.A./CS.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: