keresés a weboldalon

Decemberben ismét Csarnok Kupa (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Decemberben ismét Csarnok Kupa (Videó)

2015 november 02 - hétfő
Idén is lesz Csarnok Kupa. A több évtizedes hagyománnyal rendelkező teremlabdarúgó tornát ezúttal is két kategóriában hirdetik meg, így a felnőttek és az öregfiúk mérkőzhetnek meg egymással. A megmérettetést december 11-e és 13-a között rendezik meg a Városi Sportcsarnokban.

A megyeszékhelyi csarnokot 1980-ban adták át. A labdarúgó tornát rá egy évre, 1981-ben szervezték meg először. A létesítmény 35 éves születésnapját az idei kupával egybekötve ünnepljük meg – mondta el Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport Turizmus Kft ügyvezetője, majd hozzátette:


A kupa színvonalát ezúttal a ZTE FC 2002-es bajnokcsapatának Fradi elleni baráti mérkőzése is emeli. A klub öregfiúk csapata pedig a Haladás ellen lép pályára. A ZTE ezekkel a meccsekkel az egyesület jó hírnevét kívánja öregbíteni – erről Kocsárdi Gergely, a ZTE FC klubigazgatója tájékoztatott.


A tavalyi felnőtt kategória győztese a Windoor FC, idén címvédőként mérkőzik. A baráti társaságként induló csapatban kis- és nagypályás futballisták, valamint futsal játékosok is vannak – mesélte Bozsik József, a Windoor FC egyik játékosa.


A tornára november 30-ig lehet jelentkezni. A kupa legeredményesebb csapatai ezúttal is pénzjutalmat kapnak. Emellett a legjobb kapust, a legjobb mezőnyjátékost és a gólkirályt is jutalmazzák a szervezők.

V.D./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: