keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Defekt az első félidőben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Defekt az első félidőben

2006 április 22 - szombat
MTK  –  ZTE    6-3 (6-1)Budapest, 1000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Fábián. Asszisztensek: Szabó Z., Heidl  Góllövők: Kanta (2., 17., mindkettő 11-es, 37.), Czvitkovics (25., 33.), Horváth L. (31.), ill. Sebők V. (21., 11-es), Lambulic (54., öngól), Kottán (82.)   Sárga lap: Simonfalvi (18.), Végh (22.), Kónya (36.), Sebők V. (88.), Horváth L- (91.)

MTK: Végh – Balogh, (Illés, 46.), Lambulic, Rodenbücher, Pollák (Selei, 53.) – Bori, Zsidai, Horváth L., Kanta J. – Czvitkovics, Pál (Kozmor 83.). 
Szakmai igazgató: Garami József.

ZTE: Varga (Milinte, 35.) – Rácz (Kottán, 53.), Sebők V., Csóka, Simonfalvi – Peric, Molnár B. (Horváth A.80), Lendvai, Józsi – Bogunovic, Kónya. Vezetőedző: Szentes Lázár.

A Kaposvár elleni otthoni vereség után sokan azt hittük, ennél gyengébben már nem futballozhat a ZTE. Tévedtünk… Az elején csak nem figyeltek oda a fiúk, a két bekapott gól után pedig egyszerűen összezuhant a csapat.  A második félidő már csak kozmetikázta vereségünk megalázó voltát. Közel sem biztos, hogy mi javultunk fel, lehet, hogy csupán az MTK sajnált meg bennünket. Az viszont biztos, a vezetésnek, játékosoknak egyaránt van min elgondolkozniuk.

Vélemények:
Szentes Lázár, a ZTE vezetőedzője:  – A második félidőt megnyertük. Az első félidőben mutatott teljesítménnyel pedig számoljon el mindenki lelkiismerete szerint.
Garami József, az MTK szakmai igazgatója:  – Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, csakúgy mint az első félidőben mutatott teljesítménnyel. A második félidőre viszont érhetetlen módon visszaesett a játékunk.
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője:  – A mérkőzés első 30 percében az öltözőben maradtunk. Szünet után viszonylag jó teljesítményt nyújtottunk. Kiütközött fiatal csapatunk rutintalansága, de még így is szorosabbá tudtuk volna tenni az eredményt, ha Kottán és Simonfalvi nem hagy ki százszázalékos helyzetet. 

Tartalom megosztása: