keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Diák-klubot avattak a főiskolai campuson (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Diák-klubot avattak a főiskolai campuson (Videó)

2012 március 13 - kedd
„Házon belüli” diáktanyát avattak hétfőn a zalaegerszegi campuson – azzal a céllal, hogy még jobban felpezsdítsék a város diákéletét. Zalaegerszegen 1500 főiskolás diák tanul – az új klub nekik nyújt közösségi és kikapcsolódási lehetőségeket. Eredetileg tiszti étkezde volt – hiszen az egész főiskolai komplexum az egykori laktanya helyét foglalja el. A találkozó- és szórakozóhelyet Balaicz Zoltán alpolgármester adta át.

Sejtelmes fények fogadják a látogatót az új „diákbarlangban” – ez itt az Angyalok Klubja. A fiatalok itt olyan közösségre találhatnak, amely napközben tanulási és pihenési lehetőséget, este pedig szórakozást kínál. A hét szinte minden napjára más és más programokat terveznek – mondta Föőr Gábor klubvezető. lesznek tematikus rendezvények, stand-up comedy-előadások, szakmai típusú találkozók is.

Balaicz Zoltán alpolgármester szerint régi hiányt pótoltak a klub megnyitásával.

Föőr Gábor klubvezető elmondta az is: a klubban meleg ételt is felszolgálnak, sőt elvitelre is főznek, áraik igazodnak majd a főiskolás pénztárcákhoz. Az első igazi, nagy bulit a hét végére tervezik: a BGF gazdálkodási kara ad otthont ugyanis a fiatal közgazdászok 32. országos találkozójának, amelyre az ország 10 egyeteméről és főiskolájáról várnak hallgatókat.

yr/CS.M.

Tartalom megosztása: