keresés a weboldalon

Diákokat képeztek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Diákokat képeztek (Videó)

2015 szeptember 08 - kedd
Kétnapos képzést tartottak általános- és középiskolás diákoknak a volt-Apáczai ÁMK-ban. A felkészítést ezúttal is a Közéletre Nevelésért Alapítvány végezte. Az eseményen a fiatalok a diákönkormányzatok mindennapjaival ismerkedhettek meg.

Októbertől új vezetése lesz a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzatnak. Ezúttal ötvenöt fiatal vállalkozott arra, hogy szituációs gyakorlatok segítségével elsajátítsa az érdekképviselet alapjait. A tréning célja egyébként nem csak a választásokra való felkészítés volt – hangsúlyozta Kósa András, a Közéletre Nevelésért Alapítvány trénere.

Kövesi Csaba, a jelenlegi diákpolgármester a látottak alapján úgy vélekedett: a következő évben is jó kezekben lesz a városi diákönkormányzat.

A képzésre kedden a város vezetői is ellátogattak. Balaicz Zoltán polgármester elsősorban arra bíztatta a fiatalokat, hogy bátran szóljanak bele a munkájukba.

Az októberi választások előtt szeptember 23-án rendezik majd a zalaegerszegi ifjúsági kerekasztal éves ülését. Ennek a hagyományoknak megfelelően ezúttal is a botfai Hűvös-kastély ad otthont.

K.Zs./E.K.

Tartalom megosztása: