keresés a weboldalon

Díjat nyert a zalaegerszegturizmus.hu (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Díjat nyert a zalaegerszegturizmus.hu (Videó)

2015 december 07 - hétfő
Díjat nyert Zalaegerszeg új turisztikai honlapja a zalaegerszegturizmus.hu az Év Honlapja pályázaton. Az elismerést december 2-án vehették át a város vezetői és az alkotók. A honlap egyszerűen kezelhető látványos felületet biztosít a felhasználók számára.

A zalaegerszegturizmus.hu minden olyan információt tartalmaz, amire a városba látogatók kíváncsiak lehetnek. Programok, látnivalók, élmények, gasztronómia és szállás rovatok közül választhatnak a böngészők. Emellett érdekességek, látványos fotók és egy eseménynaptár is várja az internetes felület használóit.

– Reményeink szerint ez a honlap bemutatja azt, hogy mennyire sokszínű város Zalaegerszeg – fogalmazott Tódor Tamás, a zalaegerszegi Tourinform Iroda marketing referense.

A zalaegerszegturizmus.hu-t indították az Év Honlapja pályázaton. A Magyar Marketing Szövetség által szervezett megmérettetésre 15 kategóriában 280 nevezés érkezett. A megyeszékhelyet bemutató portál különdíjat kapott. Ez azt jelenti, hogy egy honlapelemző szoftver értékelése szerint technikailag és tartalmilag a legkiválóbbak közé tartozik – tudtuk meg Horváth Balázstól, a Bérbe.hu tulajdonosától.

A felület tervezői Zalaegerszeg arculatához igazították a megjelenést. A város célja, hogy a korábbi honlapokhoz képest nagyobb közönséget érjen el és minél többen ismerkedjenek meg a megyeszékhely értékeivel – hangsúlyozta Balaicz Zoltán polgármester.

A honlap mobileszközzel is böngészhető. A város nevezetességeinek, érdekes helyeinek megtalálását pedig google térkép segíti.

DZsu/Cs.M.

Tartalom megosztása: