keresés a weboldalon

Az év sportolója díj átadása

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az év sportolója díj átadása

2024 január 19 - péntek
Átadták az Év sportolója díjakat a városházán. Női kategóriában Muszil Ágnes, a férfiak közül pedig Molnár Benjamin vehette át az elismerést. A 2023-as esztendő legjobb csapata címet a ZTE Sportlövész Klub nyerte el.

A zalai vármegyeszékhelyen több éves hagyomány, hogy oklevéllel jutalmazzák azokat a sportembereket, akik az érintett szakágban kiemelkedő eredményt értek el.

Muszil Ágnes, a Zalaszám-ZAC színeiben indult. A 2023-as utánpótlás országos bajnokságon aranyérmes, a felnőtt bajnokságon pedig harmadik lett.

Molnár Benjamin Zalaegerszegen, a szülővárosában szerezte meg a világbajnoki címet. A következő héten ismét ringbe száll.

A sportlövész klub versenyzői az elmúlt évben tizenhét országos csúcsot értek el. A bajnokságokról több mint 110 érmmel érkeztek haza.

Köszöntőjében Balaicz Zoltán polgármester kiemelte: a győzelemhez az edzők és a menedzserek munkájára is szükség van. Az egyesületek, a család, a város közössége és a támogatók is sokat tesznek azért, hogy a sportolók megvalósíthassák álmaikat, azaz elérjék kitűzött céljaikat.

K.I./I.G.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: