keresés a weboldalon

Díjazták a legjobbakat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Díjazták a legjobbakat (Videó)

2019 március 12 - kedd
Díjazták a 2018-as esztendő legkiemelkedőbb sportolóit. A városházán tartott ünnepi átadón elismerték a legjobb női és férfi versenyzőt, továbbá a csapatsport serlege is gazdára talált.

A nemzet sportvárosához méltón fejlődik az infrastruktúra a zalaegerszegi sportegyesületeknél – mutatott rá Balaicz Zoltán polgármester. Az elmúlt időszakban az atlétika pályára 135, míg a lőtérre több, mint 100 milliót fordított a város. Emellett megújult a tekecsarnok is – mondta Makovecz Tamás, az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke.

A legjobb női sportoló a 21 éves atléta Veiland Violetta lett. Ő tavaly Szegedre költözött, így helyette edzője és a Zalaszám ZAC szakosztályvezetője Bella Attila vette át a kupát.

A férfiaknál egy sportlövő kapta a kitüntető címet. Pálmai Csaba több, mint 6 éve tért vissza a sportághoz. Tavaly három országos első helye mellé egy Európa Bajnoki másodikat is bezsebelt.

Az év csapata a ZTE ZÁÉV női tekézői lettek. Ők az eddigi legjobb eredményükkel utasították maguk mögé a többi klubot.

A tekéseket negyedik alkalommal választotta a legjobbnak a városvezetés – tájékoztatott Borsos József a ZTE ZÁÉV TK elnöke. A lányok és a szakmai stáb is bízik a hasonlóan sikeres és eredményes folytatásban.

Gy.A./K.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: