keresés a weboldalon

Diplomaosztó a BGF-en (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Diplomaosztó a BGF-en (Videó)

2015 július 03 - péntek
Diplomaosztó ünnepséget tartottak a BGF zalaegerszegi Gazdálkodási Karán. Ezúttal 69-en vették át végzettségüket igazoló oklevelüket. Közülük 26-an gazdálkodási és menedzsment, illetve pénzügyi-számviteli szakon fejezték be tanulmányaikat. Felsőoktatási szakképzést 37-en szereztek.

A frissen végzett közgazdászok és pénzügyi szakemberek többsége rövidesen munkába áll. Köztük van Bogár Adrienn is.

Bogár Adrienn kitüntető oklevelet is átvehetett Balaicz Zoltántól, Zalaegerszeg polgármesterétől. Ezzel a hallgatói önkormányzatban tett sok éves munkáját ismerték el.

Az alap és felsőfokú szakképesítések mellett idén menedzser és marketing okleveleket is kiosztottak. Prof. dr. Bencsik Andrea dékán, a BGF Zalaegerszegi Gazdálkodási Karának vezetője szerint a most végzettek és oktatóik sokat tettek ezért a sikerért.

Az intézmény és Zalaegerszeg vezetése bízik abban, hogy a friss diplomások csatlakoznak az előttük végzettekhez és öregbítik a kar hírnevét. Az intézményben zajló munkát Balaicz Zoltán, a város polgármestere egyedülállónak nevezte.

A Pénzügyi és Számviteli Főiskola 1974 óta működik Zalaegerszegen. Az elmúlt négy évtizedben több száz tehetséges fiatal végzett ebben az intézményben.

M.Zs./E.K.

Tartalom megosztása: