keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Diplomaosztó a BGF Gazdálkodási Karán (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Diplomaosztó a BGF Gazdálkodási Karán (Videó)

2012 február 24 - péntek
Pénteken tartotta diplomaosztó ünnepségét a BGF Gazdálkodási Kara: délután 42 frissen végzett ifjú közgazdász vehette át oklevelét. A nehezedő körülmények ellenére a zalaegerszegi karon szerzett diploma még mindig kiváló ajánlólevél a munkaerőpiacon.

A főiskola nagyelőadójában a végzősök ünnepi öltözetében várták a végzősök a nagy eseményt – vagyis hogy kézhez vegyék a sokévi tanulás megérdemelt eredményét: közgazdász-diplomájukat.

A ceremónián Solt Katalin dékán azzal bocsátotta útjukra a végzős hallgatókat, hogy becsüljék meg azt a tudást, amit itt szereztek, hiszen az ország egyik legjobb közgazdászképző-intézményében tanulhattak. beszélt arról is, hogy a zalaegerszegi kar jó híre kellő biztosíték lehet arra, hogy könnyen munkát találjanak.

Az új felsőoktatási törvény ugyanakkor nehéz helyzetbe hozta az intézményt, mivel megszüntette az államilag támogatott „általános” közgazdász-képzést.

– A zalaegerszegi kar azonban a jelek szerint megtalálta a kiutat – mondta a zalaegerszeg.hu-nak Balaicz Zoltán alpolgármester, aki bízik az intézmény jövőjében.

A mai ünnepségen végül 42-en vehették át közgazdász-diplomájukat, abban a reményben, hogy mihamarabb megtalálják helyüket a munka világában.

yr/N.G.

Tartalom megosztása: