keresés a weboldalon

Diplomaosztó a gazdálkodási karon: Útlevél egy szebb életpálya eléréséhez

Zalaegerszeg címer
Hírek

Diplomaosztó a gazdálkodási karon: Útlevél egy szebb életpálya eléréséhez

2011 március 06 - vasárnap
Ismét ünnepelni gyűltek össze a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karán Zalaegerszegen. Ezúttal azokat a végzős hallgatókat köszöntötték, akik sikeres államvizsgát tettek január végén. 84 tanuló vehette kézhez diplomáját. Közülük 15-en gazdálkodási szakon, a többiek gazdálkodási menedzsment, valamint pénzügyi és számviteli szakon végeztek.

A hallgatókat elsőként dr. Jánosa András, a Budapesti Gazdasági Főiskola tudományos rektorhelyettese búcsúztatta. Beszédében kiemelte: a most végzők az elsők, akik az újonnan létrejött zalaegerszegi gazdálkodási karon szereztek diplomát. Arra törekedtek a főiskola tanárai, hogy értékekkel gazdagítsák a hallgatókat, de igyekeztek átadni részükre szakmai tapasztalatukat, a pálya iránti tiszteletüket és elhivatottságukat is. Ennek megfelelően érték a Budapesti Gazdasági Főiskola zalaegerszegi intézetében megszerzett diploma, útlevél egy szebb életpálya eléréséhez, fogalmazott a rektorhelyettes.     

Ezt a véleményt osztotta dr. Solt Katalin, a Gazdálkodási Kar megbízott dékánja is. Sok szerencsét kívánt a végzősöknek a nagybetűs életben. Mint mondta, régóta elismert a zalaegerszegi diploma, szívesen fogadják a munkahelyeken a BGF-en végzett hallgatókat.

F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: