keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Díszoklevél nyugdíjas pedagógusoknak

Zalaegerszeg címer
Hírek

Díszoklevél nyugdíjas pedagógusoknak

2006 január 13 - péntek
Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!Városunkban nemes hagyomány, hogy a pályán eltöltött esztendők, a kiemelkedő munka elismeréseként ünnepélyes keretek között köszöntjük a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat.

Az őszre tervezett rendezvény előkészítéseként továbbítanunk kell a képző intézményekbe az arany-, gyémánt-, vas, illetőleg rubindiplomára érdemes nyugdíjas pedagógusok oklevélmásolatát, szakmai pályafutásukat bemutató életrajzát (munkahelyek, jelenlegi pontos lakcím, telefonszám, a korábbi Díszoklevél másolata); az aranydiploma-várományosoktól munkakönyvük másolatát is.

Tájékoztatjuk a Díszoklevélben részesülő leendő pedagógusokat, hogy a díszoklevél kérelem benyújtásához szükséges adatlap Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Művelődési és Közoktatási Osztályán átvehető. (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 17-19. IV. emelet 421. sz. szoba)

Tisztelettel kérjük mindazokat a kedves nyugdíjas pedagógusokat, akik Zalaegerszegen élnek és városunk nevelési-oktatási intézményeiben tevékenykedtek, valamint 50, 60, 65 vagy 70 esztendeje kapták meg oklevelüket, hogy legkésőbb 2006. február 24-ig, adategyeztetés céljából személyesen vagy megbízottjuk útján juttassák el a kért dokumentumokat és a kitöltött adatlapot Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Művelődési és Közoktatási Osztályára (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 17-19. IV. emelet 421. sz. szoba).

Tartalom megosztása: