keresés a weboldalon

Díszoklevéllel jutalmazták a pedagógusokat

Zalaegerszeg címer
Hírek

Díszoklevéllel jutalmazták a pedagógusokat

2024 október 14 - hétfő

Díszoklevéllel jutalmazták a pedagógusokat Zalaegerszegen. A kitüntetéseket az idősek hónapjának kiemelt rendezvényén, a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben adták át. Idén 11 arany, 8 gyémánt, 2 vas és 3 rubin diplomát adományoztak az ünnepelteknek. Négy nyugállományba vonult óvodapedagógust szolgálati emlékéremmel jutalmaztak, míg egy fő posztumusz elismerésben részesült.

Az eseményt a Petőfi utcai Tagóvoda gyermekeinek műsora nyitotta. A vendégeket Vigh László, a térség országgyűlési képviselője és a város polgármestere köszöntötte.
Balaicz Zoltán elmondta: az óvodákban és iskolákban dolgozók munkája, amely a hagyományok és értékek átadására irányul, az egyik legnemesebb polgári feladat.

A szépkorúak meghatottan emlékeztek vissza pályájuk kezdetére. A gyémántdiplomás Völgyi Ferencné 58 éven át oktatott magyart és történelmet, közreműködött a felnőttoktatásban is.

Németh Ottóné 50 évvel ezelőtt szerezte meg diplomáját. 1980-tól egészen nyugdíjazásáig az Eötvös József Általános Iskolában tanított, ahol később az alsós ügyekért felelős igazgatóhelyettesi posztot is betöltötte.

Az Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben ünnepli fennállásának 150. évfordulóját. A diákok az eseményen verssel, táncos produkcióval és népdalcsokorral köszönték meg a pedagógusok sok éven át tartó áldozatos munkáját.

K.A./B.P.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: