keresés a weboldalon

Dohány Ságodból (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Dohány Ságodból (Videó)

2015 november 16 - hétfő
Az ország kilenc pontján, köztük Zalaegerszegen létesített logisztikai központot az Országos Dohányellátó Kft. A 2250 négyzetméteres csarnokot hétfőn mutatták be a sajtó képviselőinek. A beruházásnak köszönhetően újabb 45 munkahely létesült.

A törvény értelmében november 17-től kizárólag az állam által kijelölt cég szállíthat dohányterméket a boltokba. Keddtől 590 trafik már innen, a ságodi városrészben található ellátóból jut áruhoz. Mint Balaicz Zoltán polgármestertől megtudtuk, a mostani fejlesztés mellett hamarosan újabb befektető érkezik majd Zalaegerszegre.


A szolgáltató több szempontot is mérlegelt, mielőtt a városba költöztette volna központját. – Döntésünkben fontos szerepet játszott például az önkormányzattal kialakított jó kapcsolat is – emelte ki Fodor Sándor, az Országos Dohányellátó Kft. sajtószóvivője.

A sajtószóvivő a napokban felröppent esetleges cigarettahiánnyal kapcsolatban úgy reagált: folyamatosak az egyeztetések a dohányipari társaságokkal, így várhatóan nem lesz gond az átállással.


A vállalat pár héten belül további 15-20 embernek kínál majd szerződést. Ezáltal több mint 60 embernek biztosítanak majd megélhetést.

K.Zs./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: