keresés a weboldalon

DÖK-napon

Zalaegerszeg címer
Hírek

DÖK-napon

2015 május 29 - péntek
DÖK, azaz diákönkormányzat! Idén is, mint minden tanévben egy napunkat sokszínű programok, jókedvű versengések, neves vendégek körében töltöttük.

A szervezők kitettek magukért, csak kapkodtuk a fejünket, annyiféle elfoglaltság közül választhattunk.

Délelőtt a kötélugrók fellépésével kezdődött a program. Igazgató úr hivatalosan megnyitotta a rendezvényt, egyben köszöntötte vendégeinket, a ZTE FC „öreg” játékosait (iskolánk valamikori tanulóit). Kocsárdi Gergely, az egykori kiváló labdarúgó, csapatkapitány, ma sportvezető, a legsikeresebb évekből származó mezét ajánlotta fel iskolánknak.

Aztán kezdetét vette a meccs, nem is akármilyen! A régi „zetések” csatáját néztük meg a 8.a sportiskolásaival. A lelátó egy emberként szurkolt hamarosan ballagó, amúgy remek focista társainknak. Szégyent nem vallottak, sőt az első gólt is ők szerezték, de azért győzött a rutin, hiába! Utána interjúk készültek a csapatok tagjaival.

S hogy mi minden volt még? Felsorolni is nehéz, nézzük: pingpong és lövészet, zsákbanfutás és célbadobás, totó és pókercsaták. Aki inkább a művészetek iránt érdeklődik, nézhetett filmet, rajzolhatott, az alsósok gyönyörűen hajtogattak színes papírokat. Karaoke-tehetségeket is kerestünk. Interaktív táblás termeinkben előadásokat hallgathattak az érdeklődők.

S persze sorversenyek, osztályok fociversenye a tornacsarnokban. Néhány programot a zuhogó eső miatt a folyosókon, tantermekben bonyolítottuk le. Azt hiszem, ez különösebben senkit nem zavart!

Délután iskolagyűléssel zárult a program. Megtapsoltuk a legkülönfélébb versenyeken kiválóan helytállt társainkat.

Köszönjük minden szervező munkáját, színvonalas és szórakoztató napunk volt!

Makrai Szebasztián 7.a
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: