keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Döntetlen a zalai rangadón

Zalaegerszeg címer
Hírek

Döntetlen a zalai rangadón

2009 augusztus 23 - vasárnap
Hévíz – ZTE II. 1-1 (0-1.) NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Hévíz, 800 néző. Jv.: Ákos. Gólszerzők: Marosvölgyi (48.) ill. Schultz (19.).

Hévíz: Somogyi – Buzási, Kovács Zs., Papucsek, Rácz – Balogh (Kovács R. 65. p.), Páli, Horváth L., Pandúr (Kottán Gy. 46. ) – Csovics, Marosvölgyi (Tóth l. 84. p.) Vezetőedző. Glázer Róbert.

ZTE II.: Sipos – Turcsik, Miljatovics, Bozsoki, Kocsis – Petneházi, Kovács G., Schultz. Sági A. ( Wittman 57. p.) – Balázs (Dóczi 77. p.), Hadár ( Polareczki 70.). Vezetőedző: Kereki Zoltán.

A megyei rangadón a megerősített ZTE-tartalék kezdett jobban. Az egerszegiek megszerezték a vezetést, sőt a folytatásban eldönthették volna a találkozót, de elszórakozták a lehetőségeiket. Aztán a hazaiak játékából fokozatosan eltűnt a megilletődöttség. A második félidő elején megérdemelten egyenlítettek, s utána akár meg is nyerhették volna a találkozót. Az összkép alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

Vélemények

Glázer Róbert, a hévíziek vezetőedzője: – Elégedett vagyok a döntetlennel, de nagyobb odafigyeléssel akár nyerhettünk is volna.

Kereki Zoltán, a ZTE II. vezetőedzője: – Gratulálok a hévíziek lelkes játékához, de az első 20 percben el kellett volna döntenünk a találkozót.

Balázs Zsolt, a ZTE II. játékosa: – Nagyon sok helyzetet hagytunk ki. Sajnos nekem is akadt három ziccerem, de kimaradt, Nagyon sajnálom. Nagyobb odafigyeléssel nyerhettünk volna.

(Zala-Lap)

Tartalom megosztása: