keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Dzunics lendületben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Dzunics lendületben

2005 október 17 - hétfő
– Az általam eltervezett munkából elég keveset tudtunk elvégezni a felkészülési idő során – így Branislav Dzunics. – Sok volt a sérült a játékoskeretben, és többen nem megfelelő állapotban érkeztek vissza a nyári pihenőről. Az említett problémák még a bajnokság előtt közvetlenül is éreztetik hatásukat.

– A vezetőedző hogy látja, idén sikerülhet a nyolc közé kerülés?
– Ha nem bíznék abban, hogy a csapat a nyolc közé kerülhet, akkor nem szerződök a ZTE-hez. Ehhez viszont mindenképpen egy jó játékost igazolnunk kell, akkor teljesíthetjük a tervet.
– A felkészülés során a munkában a játékosok mennyire voltak partnerok?
– Az akarattal, a hozzáállással nem voltak gondjaink. Aki edzett, az keményen dolgozott.
– Említette, hogy szakmai téren lemaradásuk van. Támadásban vagy védekezésben nagyobb a gond?
– A támadójátékban vannak nagyobb hiányosságaink. Igaz, az említett területtel kevesebbet foglalkoztunk. A védekezésben is van még javulnivalónk, főleg a lepattanó labdák megszerzése terén.
– A felkészülési tornák során mindig sok kosarasnak adott játéklehetőséget. Miért?
– Az egyértelmű célom az, hogy több játékossal szerepeljünk a mérkőzéseken, mivel erős ritmusban szeretném pörgetni a csapatot. Erre öt kosaras nem elég. Azzal viszont tisztában kell lenni, hogy a bajnoki és az edzőmérkőzés két külön kategória.
– Elég rossz a csapat sorsolása. Nem fél, hogy bentragadnak a rajtnál?
– Nem foglalkozom a sorsolással. A bajnoki szereplésünk majd megadja a választ. Papíron a kedvezőbb helyzet is válhat nehézzé, de igaz ez fordítva is.

Tartalom megosztása: