keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

EB előtti hajrá

Zalaegerszeg címer
Hírek

EB előtti hajrá

2004 november 12 - péntek
Javában készülnek a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra az egerszegi szervezők. A csoportmérkőzésekre már kaphatók a belépők az Ibusz irodákban. Az egerszegi csoportmérkőzésekre mintegy 500 jegy már gazdára talált. A csarnok befogadó képességét 1600 főben maximálták a rendezők. A zalai megyeszékhelyen négy csapat: Szerbia-Montenegró, Horvátország, Szlovénia, Oroszország küzd a továbbjutást jelentő helyekért.

Az EB főpróbájaként november 25-én, 17.45-től, a Városi Sportcsarnokban barátságos mérkőzésen találkozik egymással a magyar és a szlovén válogatott. A mérkőzésre a jegyeket a szurkolók november 15-től a sportirodán (Kazinczy tér) munkanapokon 8-16 óra között vásárolhatják meg. Érdeklődni a 312-538-as telefon számon lehet. A magyar női együttes november 22-én, Zalaegerszegen vendégeskedik, akkor a kézilabda barátok nyílt edzés keretében találkozhatnak a válogatott játékosaival. A mérkőzéshez több kiegészítő rendezvény is kapcsolódik öt kategóriában megrendezik  a „Boldog büntető” hetes dobóversenyt. A Magyar Rádió, Petőfi adója valamennyi EB helyszínről egésznapos műsort sugároz, a válogatott egerszegi vendégszereplése kapcsán a zalai megyeszékhely kerül sorra.
Az Európa Bajnokság kezdetéig tovább csinosodik a Városi Sportcsarnok. A magyar-szlovén találkozóra megépül többek között a sajtó-, az információs központ. Egyedül csak a küzdőtér borítása marad hátra. A speciális burkolatot december 6-tól kezdik lefektetni a szakemberek. A december 9–i rajtra minden a helyére kerül.

Tartalom megosztása: