keresés a weboldalon

Ebergényi fesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ebergényi fesztivál (Videó)

2015 július 27 - hétfő
Fesztiváli hangulatban telt a hétvége Ebergényben. A programokat a Zalaegerszegi Városrészek Művelődési Központja és Könyvtára közösen szervezte a településrészi önkormányzattal. A rendezvény gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt tartalmas kikapcsolódást nyújtott.

Az Ebergényi fesztivál 2011 óta a településrész egyik kiemelt kulturális rendezvénye – mondta el Sándor Dénes György, a településrész önkormányzati képviselője, majd hozzátette:

Ezúttal a helyi születésű Nagy Szilvia képzőművész, az Ady iskola tanára mutatkozott be tűzzománc alkotásaival. A művészet kedvelői az elmúlt 20 év munkáiból láthattak egy válogatást.

A szervezők idén egy különlegességgel lepték meg a fesztiválozókat. Nekik Zalaegerszeg legfrissebben végzett cukrászmestere, Simon Károly kedveskedett egy könnyű, nyári édességgel.

A programokat a rendőrök bemutatója színesítette. Aki akart megismerkedhetett a rendőrautó felszereltségével és a bevetések során használt eszközökkel. A szervezők idén is bográcsban készült gulyással vendégelték meg a rendezvény résztvevőit.

V.D./B.P.

 

Tartalom megosztása: