keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egerszeg felkészült az EB-re

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egerszeg felkészült az EB-re

2004 december 07 - kedd
A női kézilabda EB egerszegi rajtja előtt tartott sajtótájékoztatót a helyi szervező bizottság. Józsi György elnök elmondta: az általuk vállat feladatokat teljesítették. A Városi Sportcsarnok a pályaépítést kivéve felkészülten várja a rajtot. A műanyagburkolat fektetése megkezdődött, a mai napon be is fejeződik. Megérkeztek már az első vendégek.

A csapatok (Szlovénia, Horvátország, Szerbia-Montenegró) szerdán 12 órára érkeznek Zalaegerszegre, az orosz válogatott valamivel később. December 9-én lesz a helyszín bejárása, ekkor tartják a technikai értekezletet a csapatoknak a Balaton Szállóban. Gondot jelent, hogy az egerszegi szervezők az akreditációs kártyákat még nem kapták meg, ez a beléptetésnél esetleg problémát okozhat.

A rendezők számozott belépőjegyeket bocsátottak ki, amelyeket az Ibusz irodáiban lehet megvásárolni. A szervezők köszönik a Zrínyi-, Kölcsey gimnázium, a Ganz- Munkácsy SZKI és Szakmunkásképző diákjainak önzetlen segítségét. A résztvevő csapatok miatt az egerszegi csoport biztonság-technikai szempontból kiemelt rendezvénynek számít. A beléptetés jóval szigorúbb lesz az átlagosnál, és térfigyelő rendszer is működik majd a csarnokban.

Tartalom megosztása: