keresés a weboldalon

Egerszeg Rádió (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egerszeg Rádió (Videó)

2015 október 07 - szerda
Felavatták szerdán az új Egerszeg Rádiót, amit sajtóbejárással kötöttek egybe. Az október 5-e óta sugárzó kereskedelmi csatorna a 95.1-en érhető el, amit a Zalaegerszegi Televízió működtet. Elsősorban a városban és a környékén élőkhöz kíván szólni. A rádió munkatársai többek között helyi hírösszefoglalókban és magazinokban számolnak be a legfontosabb eseményekről.

Németh Diána hétfő óta köszönti a Vekker című reggeli műsorban a hallgatókat. Vele is megismerkedhettek az érdeklődők és a sajtó munkatársai. Az avatóünnepségen részt vett Balaicz Zoltán polgármester is, aki a rádió első vendégeként szólt a zalaegerszegiekhez.

A rádió előkészületei hosszú hónapokon át tartottak. Létrehozásával – mint a polgármester kiemelte – a város első számú hírforrásává alakult át az 1985 óta működő Zalaegerszegi Televízió.

Frauenhoffer Márta, a Zalaegerszegi Televízió Kft. ügyvezetője elmondta: az érdeklődők sok más mellett gazdasági-, kulturális-, egészségügyi- és sport témájú magazinokat hallhatnak. A zenei felhozatal modern és változatos – amint azt a szlogen is jelzi – csak sláger megy.

A rádióban elsősorban a televízió munkatársai dolgoznak. A stúdiót a legmodernebb technikával szerelték fel.

M.Zs./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: