keresés a weboldalon

Egerszegi Kapocs 2011.

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egerszegi Kapocs 2011.

2011 szeptember 29 - csütörtök
2011. szeptember 27-én hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre Budapesten az Egerszegi Kapocs, melyre zalaegerszegi születésű vagy kötődésű, de városunkból elszármazott, saját szakterületükön országosan ismert és elismert emberek kaptak meghívást. A városvezetés hagyományteremtő szándékkal hívta életre a rendezvényt, mely a vendégek körében nagyon kedvező fogadtatásra talált.

Az est házigazdája Dr. Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor Színház igazgatója volt, aki Péntek Imre József Attila-díjas költő erre az alkalomra írt Egerszegi mozaik című versét előadva maga is színesítette a programot. Gyutai Csaba polgármester köszöntőjét követően bemutatásra került két zalaegerszegi témájú kisfilm – Horváth Szilárd alkotásai. Karát Eszter, Laposa Julianna, Pánczél Kristóf és ifj. Horváth Károly révén szerepet kapott a zalai zenei élet is.

A kötetlen, baráti beszélgetéshez a vendégek a Cezar Winery Kft. (a nagyradai Császár Pincészet) borait élvezhették, s közben alkalom nyílt a városvezetés részéről a jövőbeni tervek és elképzelések bemutatására, a meghívott vendégektől pedig számos hasznos javaslat, ötlet, észrevétel hangzott el. Abban mindannyian egyetértettek, hogy a találkozó folytatásra érdemes.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: