keresés a weboldalon

Egerszegi Páholy (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egerszegi Páholy (Videó)

2016 március 10 - csütörtök
Az Egerszegi Páholy programjairól tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön a Városi Hangverseny – és Kiállítóteremben. A tájékoztató szerint a sorozat első vendégei Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter színművészek lesznek március 29-én.

Az Egerszegi Páholy beszélgetős műsort hagyományteremtő szándékkal iktatták a programok közé a zsinagóga munkatársai. Mondván, ez egy új irány Zalaegerszeg kulturális életében. Majer Piroska, a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem intézményvezetője beszámolt a rendezvény egyediségéről.

A vendégekkel háziasszonyként Karáth Anita beszélget majd. Ők olyan történeteket mesélnek el, amelyek megváltoztatták életüket. Emellett humoros és elgondolkodtató részleteken keresztül mutatják be önmagukat.

A rendezvény fővédnöke, Balaicz Zoltán elismerően nyilatkozott a kezdeményezésről. A polgármester az új vezetés által hozott jelentős megújulások fontosságát hangsúlyozta, emellett a program egyediségét is kiemelte.

Idén négy különleges előadással örvendeztetik meg a közönséget. A talk show mintájára épülő sorozatban a beszélgetéseken kívül a vendégek által hozott produkciók is fontos szerepet kapnak.

Gy.A./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: