keresés a weboldalon

Egy csokorban (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy csokorban (Videó)

2017 május 24 - szerda
Egészségturizmus Zalában címmel indított új projektet a város. A cél, vonzóvá tenni Zalaegerszeget a gyógyulni vágyó látogatók körében. Ennek érdekében gyűjtötték egy csokorba a helyi egészségügyi szolgáltatókat.

Az egészségturizmussal egyre szélesebb körben foglalkoznak Európában. Zalaegerszeg kedvező természeti adottságai, a helyi szakképzett munkaerő, az egészségügyi szolgáltatások széles skálája, valamint a kedvező ár-érték arány vonzó célponttá tehetik a várost – mondta Horváth Szilárd, a Városmarketing Iroda vezetője.

A könnyen áttekinthető adatbázis magánklinikák, egészségházak, szakorvosi magánrendelések, gyógytornászok, szépségápolók, valamint szálláslehetőségek elérhetőségeit tartalmazza. Emellett a gasztronómia iránt érdeklődők is megtalálják a saját ízlésüknek megfelelő éttermek, cukrászdák és kávéházak kínálatát.

Balaicz Zoltán polgármester elmondta még: az országosan egyedülálló kezdeményezés célja, hogy minél több szolgáltatót felvonultasson. Ezért június végéig várják azoknak a jelentkezését, akik lemaradtak a listáról, de szeretnének szerepelni az adatbázisban. A sajtótájékoztatón elhangzott még: az oldalon található információkat a későbbiekben külföldön is népszerűsítik. Ennek érdekében az egyelőre kizárólag magyar nyelvű portált további négy nyelvre lefordítják.

Gy.A./K.M.

Tartalom megosztása: