keresés a weboldalon

Egy éve szól az Egerszeg Rádió (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy éve szól az Egerszeg Rádió (Videó)

2016 október 05 - szerda
Egy éves az Egerszeg Rádió. A 95.1-es frekvencia mára már a város leghallgatottabb csatornájává vált. A születésnapot faültetéssel és kitelepüléssel ünnepelték.

A rádió adása 2015. október 5-én a Vekker című reggeli műsorral kezdődött.

A műsorvezetők a jubileum alkalmából ezúttal a Dísz térről sugároztak, és közösen ünnepelték a születésnapot. Ehhez csatlakoztak a hallgatók is. Ők, mint mondták, mindig az Egerszeg Rádiót hallgatják. Volt, aki egy virággal is kedveskedett a műsorvezetőknek. Vaspöri Éva, Báthory Gábor és Simon Mariann hasonlóképpen nyilatkozott a 95.1-ről.

Míg a Dísz téren élőben közvetítették a műsort, addig a rádió épülete előtt fát ültettetek az évforduló alkalmából. Ezt követően a szerkesztőségben folytatódott az ünneplés, ahol Balaicz Zoltán polgármester úgy fogalmazott: ez az egy év bizonyította azt, hogy nagyon jól döntöttek, amikor a zalaegerszegi televíziót kiegészítették egy önkormányzati tulajdonú rádióval.

Frauenhoffer Márta, a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. ügyvezetője is örömmel számolt be az elmúlt egy év munkájáról. Mint mondta, a hallgatottsági felmérésből is látszik, hogy Zalaegerszegen ez a legkedveltebb rádió.

Ezt bizonyítja a statisztika és a visszajelzések is. Egy biztos, hogy a rádiósok a következő években is azon lesznek, hogy kiszolgálják a zalaegerszegiek igényeit.

N.D./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: