keresés a weboldalon

Egy éves az egerszegihirek.hu

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy éves az egerszegihirek.hu

2024 március 14 - csütörtök
Egy éve indult útjára Zalaegerszeg hírportálja, az egerszegihirek.hu. Az olvasók tavaly március 15-én találkozhattak először, a többségében helyi híreket szállító oldallal, ahol a televízióban megjelenő tartalmak mellett, többek között az aktuális útlezárásokról, balesetekről és a környékbeli programokról is beszámoltunk.

Zajlik a mindennapos munka a Zalaegerszegi Televízió szerkesztőségében. A forgatások leszervezése, majd a tudósítások megírása mellett az Egerszeg Rádióba és a hírportálra is itt készülnek el a cikkek. Mivel az információs versenyben fontos tényező az idő, cél, hogy minél hamarabb tájékoztassunk a városban és annak környékén történő eseményekről.

Az önkormányzat örömmel fogadta a kezdeményezést. A médiacentrumnak köszönhetően ugyanis az aktualitások hatékonyan és célratörően jutnak el az olvasókhoz.

Az egerszegihirek.hu azért is különleges, mert az oldal látogatói kizárólag helyi újságírók munkájával találkozhatnak. Mivel a televízióban megjelenő tudósításokat hozzácsatoljuk a cikkekhez, így videós formában is megismerhetik a legfrissebb híreket.

N.J./Sz.L.


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: