keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egy félidőnyi előny az ellenfélnek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy félidőnyi előny az ellenfélnek

2007 március 03 - szombat
Győr – ZTE 2-1 (2-0)Gyirmót, 600 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Vad II. Asszisztensek: Ring, Butkai. Góllövők: Brnovics (37.), Bajzát (44.), Sebők V. (75.). Sárga lap: Jäkl (12.), Kovács Z. (15., 74.), Kocsárdi (20.), Bajzát (24.), Máté (26.), Kiss (67.), Dianu (81.). Piros lap: Kovács Z. (74.), Tokody (87.).Győr: Sztevanovics – Kiss Zs., Stark, Kovács Z., Varga R. – Tokody, Pákolicz (Dudás 63.), Jäkl, Müller – Bajzát (Szabó Zs. 91.), Brnovics (Nyári 78.). Vezetőedző: Klement István ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Botis, Dianu – Nagy L., Máté P., Ljuboljevics (Dovicsovics 46.), Tóth Z.(Koplárovics 46.), – Sebők J. (Waltner 71.), Lekics. Vezetőedző: Simon Antal.

Hiába, nekünk nem megy a vizes pályán, akár az ellenfél locsolja fel, akár az égiek fordulnak ellenünk. Lehet, hogy állandóan vizes tréningeket kellene tartani? Ezzel együtt: a Győr sokkal többet tett a győzelemért, a ZTE nem érdemelt pontot. Csak az a szerencsénk, hogy a riválisok sem tudtak nyerni.

Vélemények:
Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben gyengén játszottunk, a másodikban sok helyzetet alakítottunk ki, de ezekből csak egyet sikerült értékesítenünk. A győriek jobban alkalmazkodtak az irreális talajhoz.
Klement István, a Győr vezetőedzője: – Küzdenitudásban és akaraterőben felülmúltuk az egerszegieket. Kettős emberhátrányban is hősiesen küzdöttünk.
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – 45 percnyi előnyt adtunk a hazaiaknak. A második félidőben a győriek alig jutottak el kapunkig, de erőnkből csak szépítésre futotta.
Sebők Vilmos, a ZTE játékosa: – Nagyon sajnálom, hogy a tizenegyest elhibáztam. Az első 45. percben a Győr sokkal jobban játszott, játékosai sokkal jobban alkalmazkodtak a vizes, tócsákkal tarkított pályához.

Tartalom megosztása: