keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egy gól döntött a megyei rangadón

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy gól döntött a megyei rangadón

2016 október 13 - csütörtök
Az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában megyei rangadót vívott a Tarr Andráshida és a Hévíz SK csapata Andráshidán.

A találkozót az Andráshida kezdte jobban és az első perctől irányította a mérkőzést. A vendégek nehezen kerültek helyzetbe, de a hazaiaknak sem volt túl sok lehetőségük a gólszerzésre így gólnélküli döntetlennel mehettek pihenőre. A második félidő hasonlóképpen folytatódott, mint az első befejeződött. Az Andráshida birtokolta többet a labdát, a vendégek, pedig kontrákra rendezkedtek be. A félidő közepén ráijesztet a Hévíz a hazaiakra és az ex andráshidai Polareczki kétszer is próbálkozhatott rövid időn belül a gólszerzéssel. A 81. percben a hazai próbálkozások góllá értek. A félpályánál remek indítást kapott Tóth László, aki a kapust kicselezve az üres kapuba lőtt. A hajrában mindent megpróbáltak a vendégek, hogy egyenlítsenek, de gólt nem sikerült szerezniük.

Az első perctől koncentráltan és taktikusan játszó Andráshida megérdemelten nyerte meg a megyei rangadót. A folytatásban vasárnap a Budapest Honvéd II vendégeként lép pályára dobos Sándor együttese.

Jóna István

Tartalom megosztása: