keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egy pillanatig sem volt esélyünk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy pillanatig sem volt esélyünk

2006 december 08 - péntek
MTK – ZTE 2-0 (0-0)Budapest, Hidegkúti-stadion, 1000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Szabó Zs. Asszisztensek: Hegyi, Tompos. Góllövők: Czvitkovics (48.), Pál (88.)Sárga lap: Molnár B. (45.), Botis (72.)MTK: Végh Z. – Lipcsei R., Lambulics, Rodenbücher, Pollák – Bori (Pál, 83.), Zsidai, Pintér Á., Kanta J., – Czvitkovics, Hrepka. Vezetőedző: Garami József .ZTE: Varga Z. – Tóth Z., Botis, Sebők V., Csóka – Nagy L., (Waltner 59.), Ljubojevics, Molnár B., Józsi (Franciskovics 65.) – Ferenczi (Simonfalvi 46.), Sebők J. Vezetőedző: Simon Antal.

Sok mindent nem lehet elmondani erről a mérkőzésről. A ZTE egyszerűen nem tudott mit kezdeni a sokkal modernebb futballt játszó, sokat futó hazaiakkal. Nem volt olyan perce a találkozónak, amikor olyan érzésünk támadt volna, hogy van valami keresnivalónk.

Vélemények:
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Úgy látom, tartottunk az MTK-tó. A második félidő elején lőtt góllal a hazaiak eldöntötték a mérkőzést. Gratulálok őszi elsőségükhöz.
Waltner Róbert, a ZTE játékosa: Nagyon sajnálom, hogy kikaptunk az MTK-tól. Igaz, a fővárosiaknak több helyzete volt, mint nekünk, s ebből kettőt értékesítettek is. A szurkolóknak üzenem, hogy a fejem már csak a vereség miatt fáj.
Sebők Vilmos, a ZTE játékosa: – Gyenge első félidőt produkáltunk, aztán a szünet után átlövésből kaptunk egy gólt. Ezt követően kitámadtunk, helyzeteink is voltak, de ezeket nem tudtuk értékesíteni. Végül a fővárosiak egy jól sikerült kontrából bebiztosították győzelmüket.
Tóth Zoltán, a ZTE játékosa: – A hazaiak jobban játszottak, több helyzetet is dolgoztak ki, így győzelmük megérdemelt. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: