keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egygólos szlovén győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egygólos szlovén győzelem

2004 december 09 - csütörtök
Oroszország – Szlovénia 30-31 (13-17)Zalaegerszeg, 800 néző. Jv.: Rancik, Bore (mindkettő szlovák) Kézilabda EB csoportmérkőzés.

Oroszország: Szidorova – Puskova (2), Muravjeva (1), Bodijeva (6), Posztinova (3), Spilova, Turey (6). Csere: Alizsar, Szergejeva (1), Kurepta, Rvacseva (1), Dolgikh (4), Marenyikova (1), Koroleva (3). Szövetségi kapitány: Jevgenyij Treflov.
Szlovénia: Stefansin – Ceckova (3), Fresher (9), Ilic (3). Kurent (2), Oder (4), Derepasko (9). Csere: Gorski, Argent, Ciora, Plis, Dajcman (1). Szövetségi kapitány: Robert Begus.

Jól kezdtek a szlovének, az oroszok csak a 6. percebn találtak ellenfelük kapujába. Ezt követően azonban feljöttek az oroszok és a félidő közepén, ha rövid ideig is, de egyenlő volt az állás. Egyidőkérést követően azonban déli szomszédaink összekapták magukat és ismét előnyre tettek szert. A félidő hajrája nagy csatát hozott, de a szlovének megérdemelten szereztek négygólos vezetést. A szünet után a szlovének tovább növelték előnyüket, 17-23-as állást is mutatott az eredményjelző. Ezt követően azonban az oroszok óriási erővel rohamoztak, s az idő előrehaladtával fokozatosan csökkent a szlovének előnye. Az oroszok azonban többször hibáztak is, így végül nem sikerült számukra az egyenlítés. A mérkőzés összképe alapján a gyengébb cserékkel rendelkező szlovének megérdemelten nyertek.

Tartalom megosztása: